De Keyserstraat 5, 5462CN, Veghel

Veelgestelde vragen

Praktijk voor Life-coaching, Persoonlijk Leiderschap, Zelfontwikkeling en Gewoon Gelukkig zijn

Pre-order: wat is dat eigenlijk?

Pre-order betekent “vooraf bestellen”. Het boek is nog niet leverbaar maar je kunt het al wel bestellen. Zodat je zeker weet dat u er toegestuurd krijgt zodra het er is. Dat heeft voor beiden voordeel. Voor mij betekent het dat ik dan beter zicht heb op hoeveel boeken ik kan bestellen. Het geeft me ook wat meer financiële armslag. Het voordeel voor jou is dat je bij mijn pre-order geen portokosten betaald. Zo winnen we allebei.

Als ik tegelijk met mijn pre-order ook wenskaarten wil bestellen, kan dat?

Ja hoor, dat kan. Je kunt je boek(en) en wenskaarten in één bestelling bestellen. Beide worden dan pas verstuurd als het boek beschikbaar is.

Wat als ik mijn wenskaarten nu al wil hebben?

In dat geval is het beter ze als een aparte bestelling op te geven, naast de pre-order van het boek. Je maakt dan dus twee bestellingen aan. Een voor het boek (een of meerdere exemplaren) die bestelling is nu als pre-order dus zonder porto kosten. Daarnaast maak je een bestelling voor de wenskaarten. Deze bestelling kent een vast bedrag aan porto, te weten €3,50 De kaarten komen zo snel mogelijk naar je toe. De bestelling met de dichtbundel(s) volgt zodra het boek beschikbaar is.

Hoeveel boeken kan ik in pre-order bestellen?

Je kunt zoveel boeken bestellen als je wilt. Het is niet alleen een heerlijk boek om te hebben, het is een prachtig geschenk om iemand cadeau te doen. Voor ieder boek dat je extra besteld krijg je een wenskaart naar keuze om bij het geschenk te doen. Bij die wenskaart voeg ik op een inlegvel een gedicht bij. Op die manier kun je jouw cadeau nog mooier aankleden. Een nog groter genot om het te schenken.

Jouw vraag niet gevonden en nog steeds een onbeantwoorde vraag? Neem even contact op via onderstaand contactformulier.