De Keyserstraat 5, 5462 CN. Veghel
+31 6 12 623 875
praktijk@hetlevennodigtjeuit.nl

TmdD: Negatief

Praktijk voor Life-coaching, Persoonlijk Leiderschap en -, Zelfontwikkeling, en Gewoon Gelukkig zijn

TmdD: Negatief

Omdat alles wat er is zich aan ons presenteert zich voordoet als een polariteit, zou je kunnen zeggen dat alles er ook tegelijk is. Juist in de afwezigheid van het ene is het er ook volledig. Een perspectief wat de Japanners hebben vervat in het begrip “Ma”. Zoals bijv. in de bloemschikkunst Ikebana niet alleen de positie en het evenwicht tussen de verschillende onderdelen van belang is, maar nog veel meer de ruimte die hierdoor omlijnd wordt. Op die manier is wat er niet is toch meer dan ooit aanwezig.

.

.

Misschien wil je reageren. Dat kan.


    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *