De Keyserstraat 5, 5462CN, Veghel

TmdD: Kort

Praktijk voor Life-coaching, Persoonlijk Leiderschap, Zelfontwikkeling en Gewoon Gelukkig zijn

TmdD: Kort

Korte dichtvormen zijn voor mij zowel een uitdaging als een boeiende puzzel. In de Haiku heb ik maar 14 lettergrepen tot mijn beschikking. In het Elfje slechts elf woorden. Dat maakt een wereld van verschil. Ieder kent zijn eigen regels. Voor de Haiku 5 lettergrepen op de eerste regel, 7 op de tweede en weer 5 op de derde regel. Voor het Elfje één woord op de eerste regel, twee op de tweede, drie op de derde, vier op de vierde en weer één woord op de vijfde en laatste regel.

Beide zijn lekker compact. Maar ook dan moeten ze het nog steeds wel het doel raken.

De illustratie van het ecolineblad is nog ooit door Margret gemaakt. Zoals veel van het materiaal wat ik in de illustraties voor het boek gebruik.

Misschien wil je reageren. Dat kan